HORO.BG
Клуб на Хорото

ФОТО & ВИДЕО

ЧОВЕКЪТ Е НАПЪЛНО ЧОВЕК, САМО КОГАТО ИГРАЕ (ХОРО) - Шилер

Откриването на Първата ХОРОТЕКА бе дългоочаквано за много хора събитие, което се превърна в незабравимо преживяване. Потни, но щастливи, хората са обсебени от неравноделните ритми и играят. Вижда се, че те вече не се сещат за хоро само по сватби и банкети, а го търсят, намират и играят с радост при всяка възможност. Освен това, от ден на ден хорото печели все нови и нови привърженици с които безграничното и щастливо семейство на играорците непрекъснато нараства.

Да ни е честит КЛУБЪТ НА ХОРОТО !!!
ПЪРВАТА И ЕДИНСТВЕНА ХОРОТЕКА В СВЕТА !!!

КЛУБ на ХОРОТО е мястото, където по всяко време на денонощието може да послушате любими народни хора, да поиграете на воля, да гледате себе си и своите колеги в многобройните филмирани фестивали и събития, да срещнете и поговорите със сродни души.
В КЛУБ на ХОРОТО всяка вечер се случва нещо интересно, затова елате и вие и се забавлявайте, и не бъдете просто и само зрители ...
Фитнесът вече е отживелица, на мода пак е хорото. Дори в десет часа сутринта в неделя, да се събуждаш с хоро, се оказва, че не е кой знае колко екстравагантно. Или поне така казват любителите на народните танци, които посещават дневните занятия в клуба, където се обучават на нови хора.
В клубът на хорото може да се срещнaт всякакви хора. От маркетинг мениджър (Боряна), през програмист (Стаси), чак до земеделец (Иван). Релаксиращо е и освобождава от всички негативи. Народните танци определено действат по-добре от фитнеса, смятат по-голямата част от посетителите.
Този клуб работи почти 24 часа в денонощието. Танцьори идват не само за кафе, а и за по питие.
Заради бумът на народните танци, през последните години отвориха врати десетки клубове, а КЛУБ на ХОРОТО е за всички техни членове.
Това не е просто поредното питейно заведение с музика, а своеобразен ДОМ на ХОРОТО, не много луксозен, но уютен и същевременно просторен. Удобен за танци. Това е нещо като материализация на любимия сайт HORO.BG. Среда за поддържане и развитие на най-хубавите български и родни духовни ценности и традиции. Място за сближаване и споделяне на идеи, както и за генериране на нови инициативи. Освен това, веселбата тук е винаги гарантирана и е на СВЕТОВНО ниво...

С блага дума и чаша вино ПРАЗНИК НА ХОРОТО ще ви посрещне един от двамата домакини:
Костадин Господинов - Коце: ръководител на най-големия и по настоящем вече НАЦИОНАЛЕН КЛУБ по БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ ЧАНОВЕ или

Борислав Славов – Боби-хорото: управител на най-популярния сайт за български фолклор HORO.BG и продуцент на Първия в Света самоучител по български народни танци.


КЛУБ на ХОРОТО се намира в подлеза между НДК и ХИЛТЪН, в непосредствена близост до стълбите, откъм страната на спирката на автобус 94 в посока Студентски град.
Седящите места са 130, а тези за игра - безброй.
През деня достъпът е свободен, но само с предварителна уговорка.
От 21:00 часа нататък има вход BGN 5.00 (фон музика)
В заведението не се пуши.
На свободна консумация (само за 18+ ) се предлагат алкохолни и безалкохолни напитки, бира, кафе, ядки, солети...
При желание и предварителна заявка се осигурява кетеринг.
Организират се частни и фирмени партита, чествания, рожденни дни, разводи ..

Резервации се правят през сайта horoteka.bg бутон РЕЗЕРВАЦИИ
или на телефон +359 888 50 50 45

ЕЛАТЕ И СЕ ХВАНЕТЕ НА ХОРОТО,
защото
ИГРАТА КРАСИ ЧОВЕКА !

HORO.BG © 2012. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!
InK  Пътеписи  Здраве  Medical Library  Pinout cable & connector  Картини  onTap.bg